Actuele informatie

 

Pensioen 

 

Ruim 31 jaar hebben wij de huisartsenzorg voor u mogen verzorgen. Het gerucht doet al enige tijd de ronde en wij kunnen het nu officieel bevestigen. Wij gaan met pensioen per 1 juli, stoppen met de praktijk en daarmee als uw huisarts.

Met onze pensionering eindigt ook de traditie van een huisartsenpraktijk in de Glaciswijk. Een traditie die in de jaren vijftig van de vorige eeuw door dokter Walters is gestart en door de artsen Smalberg is voortgezet.

In die jaren sinds de start is er veel veranderd. Van de huisarts met apotheek en bevallingen naar de huidige praktijk met taakherschikking vanuit de tweede lijn met een team aan ondersteuners. De komende jaren zal de huisartsenzorg en praktijkvoering meegroeien met de ontwikkelingen in de geneeskunde en de behoefte in de samenleving. Dat is beter te realiseren binnen een groter centrum.

We hebben met velen van u het nodige meegemaakt in al die jaren en het gaat ons aan het hart die zorg over te moeten dragen. Tegelijkertijd zijn wij erg blij drie praktijken bereid te hebben gevonden de patiëntenzorg over te nemen. Praktijken die de visie op zorg met ons delen waardoor wij het volste vertrouwen hebben dat de persoonlijke zorg voor u als patiënt goed is gewaarborgd.

Wij zullen er zorg voor dragen dat uw medisch dossier beschikbaar is bij de nieuwe huisarts. Geef zelf aan andere behandelaars, zoals ziekenhuis, apotheek en laboratorium, door dat uw huisarts gewijzigd is!

Namens het team van de praktijk willen wij iedereen bedanken voor het genoten vertrouwen en hopen van u persoonlijk afscheid te kunnen nemen op dinsdag 2 juli in ’Droogdok Jan Blanken’ tussen 13.30 en 17 uur.

 

Betty en Henk Hoogervorst

 

Assistentes en praktijkondersteuners Eursula, Corina, Lia, Noosha en Mirthe

 

 

waarneemregeling

 

Voor de waarneming tijdens vakantie, nascholing en woensdagmiddagen samengewerkt met de praktijken 'het Anker' en 'praktijk Barendrecht'.
zie nadere informatie op de pagina 'waarneming'.

 

 

Luchtwegklachten of koorts?

 

Probeer besmetting te voorkomen

- was u handen vaak met zeep
- nies en hoest in uw elleboog
- gebruik papieren zakdoekjes

 

 

OPEN  online patienteninzage eerstelijnzorg

De praktijk heeft naast de website ook een patientenportal, OPEN. Hiermee heeft u online inzage van uw dossier, kunt u electronisch afspraken maken en het kunt u herhaalrecepten aanvragen. 
OPEN staat voor Ontsluiten Patientgegevens Eerstelijnszorg Nederland.

U kunt een account aanmaken op uwzorgonline.nl

www.hoogervorst.uwzorgonline.nl

Toestemming LSP (Landelijk Schakel Punt)

Vind u het goed dat een waarnemend arts of medisch specialist uw actuele medische gegevens kan opvragen als dat nodig is voor uw behandeling? Geef dan uw huisarts toestemming uw gegevens beschikbaar te stellen via het LSP. Dit kunt u doen via onderstaande link:

www.ikgeeftoestemming.nl

  

Nieuwe inschrijvingen

Ivm de aanstaande beeindiging van de praktijk worden geen nieuwe patienten meer ingeschreven.

 

Stikstof

miv 2021 niet meer op maandag maar op dinsdagmiddag!

Spreekuur op dinsdagen tussen 15.30 en 16.30 uur.  Bel voor een afspraak!

2024

30 januari
27 februari
2 april
23 april
21 mei
18 juni 

 

De praktijk is gesloten gedurende vakanties en nascholingen

 

De praktijk is gesloten in de volgende weken:

2024

week 13                           25 -30 maart
week 22/23                    27 mei - 8 juni